Albo d'oro

  • 2016
    NIBALI V.
  • 2015
    CONTADOR A.
  • 2014
    QUINTANA N.
  • 2013
    NIBALI V.
  • 2012
    HESJEDAL R.
  • 2011
    SCARPONI M.
  • 2010
    BASSO I.
  • 2009
    MENCHOV D.
  • 2008
    CONTADOR A.
  • 2007
    DI LUCA D.
  • 2006
    BASSO I.
  • 2005
    SAVOLDELLI P.
  • 2004
    CUNEGO D.
  • 2003
    SIMONI G.
  • 2002
    SAVOLDELLI P.
  • 2001
    SIMONI G.
  • 2000
    GARZELLI S.
  • 1999
    GOTTI I.
  • 1998
    PANTANI M.
  • 1997
    GOTTI I.
  • 1996
    TONKOV P.
  • 1995
    ROMINGER T.
  • 1994
    BERZIN E.
  • 1993
    INDURAIN M.
  • 1992
    INDURAIN M.
  • 1991
    CHIOCCIOLI F.
  • 1990
    BUGNO G.
  • 1989
    FIGNON L.
  • 1988
    HAMPSTEN A.
  • 1987
    ROCHE S.
  • 1986
    VISENTINI R.
  • 1985
    HINAULT B.
  • 1984
    MOSER F.

Albo d'oro

  • 1983
    SARONNI G.
  • 1982
    HINAULT B.
  • 1981
    BATTAGLIN G.
  • 1980
    HINAULT B.
  • 1979
    SARONNI G.
  • 1978
    DE MUYNCK J.
  • 1977
    POLLENTIER M.
  • 1976
    GIMONDI F.
  • 1975
    BERTOGLIO F.
  • 1974
    MERCKX E.
  • 1973
    MERCKX E.
  • 1972
    MERCKX E.
  • 1971
    PETTERSSON G.
  • 1970
    MERCKX E.
  • 1969
    GIMONDI F.
  • 1968
    MERCKX E.
  • 1967
    GIMONDI F.
  • 1966
    MOTTA G.
  • 1965
    ADORNI V.
  • 1964
    ANQUETIL J.
  • 1963
    BALMAMION F.
  • 1962
    BALMAMION F.
  • 1961
    PAMBIANCO A.
  • 1960
    ANQUETIL J.
  • 1959
    GAUL C.
  • 1958
    BALDINI E.
  • 1957
    NENCINI G.
  • 1956
    GAUL C.
  • 1955
    MAGNI F.
  • 1954
    CLERICI C.
  • 1953
    COPPI F.
  • 1952
    COPPI F.
  • 1951
    MAGNI F.

Albo d'oro

  • 1950
    KOBLET H.
  • 1949
    COPPI F.
  • 1948
    MAGNI F.
  • 1947
    COPPI F.
  • 1946
    BARTALI G.
  • 1940
    COPPI F.
  • 1939
    VALETTI G.
  • 1938
    VALETTI G.
  • 1937
    BARTALI G.
  • 1936
    BARTALI G.
  • 1935
    BERGAMASCHI V.
  • 1934
    GUERRA L.
  • 1933
    BINDA A.
  • 1932
    PESENTI A.
  • 1931
    CAMUSSO F.
  • 1930
    MARCHISIO L.
  • 1929
    BINDA A.
  • 1928
    BINDA A.
  • 1927
    BINDA A.
  • 1926
    BRUNERO G.
  • 1925
    BINDA A.
  • 1924
    ENRICI G.
  • 1923
    GIRARDENGO C.
  • 1922
    BRUNERO G.
  • 1921
    BRUNERO G.
  • 1920
    BELLONI G.
  • 1919
    GIRARDENGO C.
  • 1914
    CALZOLARI A.
  • 1913
    ORIANI C.
  • 1912
    ATALA
  • 1911
    GALETTI C.
  • 1910
    GALETTI C.
  • 1909
    GANNA L.